Moc ráda vám konečně prozradím tu novinku, co jsem nedávno slibovala. Do mé oranžové medailové sbírky přibyla o víkendu jedna STŘÍBRNÁ a dvě BRONZOVÉ MEDAILE z Anglického Dalemainu! Vymyslela jsem si letos totiž bláznivou kombinaci pro pomerančovou soutěž. Jak už jsem kdesi předeslala, zachutnalo mi belgické pivo. Pokud jste dosud žádné belgické neochutnali, tak zapomeňte na ta běžně dostupná česká piva. Tyhle lahůdky jsou úplně jiného gusta a mě napadlo kombinovat tuhle dobrotu ...
Novinky nejen z hrnce, Strana 6
Víte, co mám nového? Nebo spíš staronového? Čerstvě je uvařeno kiwi! Krásně kyselkavé, hravě zelené. Už jste ochutnali? Kup si kiwi marmeládu tady! ...
Pro ty, kteří už snědli vánoční zásoby cibulád a netrpělivě čekají na další, mám úžasnou zprávu! Obě cibulády už jsou dovařeny a v e-shopu na svých pozicích netrpělivě čekají na vaše objednávky. ...
Vážení zákazníci, mám pro vás pár zpráv po měsíční pauze. Medy mám po dlouhé době konečně skladem, tak neváhejte objednat. Konečně se též začínají tušit termíny trhů. Ty se ještě budou určitě ladit, ale první vlaštovky ohlášené na duben už tu máme. Trošku si taky hraju se vzhledem e-shopu, aby pro vás byl ještě pohodlnější. Zatím zkouším, co je možné, tak se nelekejte. Je možné nalézt všechno to, na co jste zvyklí. Jen možná na trochu jiném místě. Rok nám krásně z...
Víte, co je to vejmrda? Ať už si představujete cokoli, je to staročeská klasická příloha k zabijačkovým dobrotám. Dělá se ze strouhaného křenu a jablek. Může být i čerstvá, to pak pěkně štípe v nose. Nebo jí můžete sterilovat, stejně, jako jsme to udělali v MarmeLindě. Výslednou pochoutku si můžou užít i děti, protože křen přestane tak zákeřně štípat a je o něco jemnější. Vejmrdu si užijete s ovarem, pečeným masem i klobásou. Do některé se dává i hovězí vývar nebo voda z ovaru, tu však u ...